Hard werken om het milieu van de aarde te redden


0

Het behoud van het milieu is een van de belangrijkste agenda’s ter wereld geworden. Het enige dat iemand hoeft te doen is televisie kijken en mensen in landen over de hele wereld maskers zien dragen gewoon omdat ze de lucht niet kunnen inademen. Deeltjes mochten de lucht in stromen van duizenden uitlaatgassen die dagelijks over de wegen rijden. De enorme schoorstenen van fabrieken lekken rook in de lucht terwijl ze goederen produceren die een land moet verkopen om zijn inwoners een fatsoenlijk leven te laten leiden. Er is een dunne lijn tussen het creëren van een gevaarlijke plek om te wonen en het bieden van banen aan inwoners van een stad of land. Regeringsfunctionarissen maken ruzie over het pad dat ze moeten nemen.

Een veilige leefomgeving creëren

Veel organisaties zoeken het dichtstbijzijnde regeringskantoor om een omgevingsvergunning te krijgen voor dingen zoals schone lucht, het beschermen van een soort vogels, vissen, walvissen, wolven, schildpadden, koala’s of luiaards, gorilla’s en andere bedreigde soorten. Van de neushoorn tot de olifant en de giraf, dieren hebben problemen. Stropers komen hun leefgebied binnen en doden ze voor hun slagtanden en om ze te laten vullen en in hun enorme huizen te stoppen. Sommige dieren hebben geen middelen om zichzelf te verdedigen en de zachte zielen worden vernietigd om nooit meer terug te keren. Er zijn mensen die extreem gepassioneerd zijn in het beschermen van het leefgebied van dieren, bomen en planten. De hele wereld keek toe terwijl branden het regenwoud vernietigden. Veel mensen vragen licenties en vergunningen aan om de dingen te beschermen die mensen altijd als vanzelfsprekend hebben beschouwd.

Regeringen van de overheid moeten worden gevolgd

Er zijn formulieren en meer formulieren in te vullen wanneer iets moet worden volbracht. Er moeten vergunningen worden afgegeven aan aannemers met betrekking tot verwijdering van giftig afval, aanleg van snelwegen, installatie van gas- en waterleidingen onder huizen, werking van generatoren die dampen afgeven, installatie van oliepijpleidingen over duizenden kilometers of plaatsing van kabels op de bodem van de zee . Nucleaire reactoren zijn een andere bron van vervuiling met hun giftige afval opgeslagen in vaten en verwijderd en diep in de aarde verborgen. Kolenmijnen die duizenden mijnwerkers over de hele wereld inhuren en een inkomen voor gezinnen opleveren, worden als stoffig en vies beschouwd. Wanneer de steenkool wordt verbrand, stoot het rook uit die langzaam het ozonniveau verlaagt.

Vervuiling veroorzaakt uitputting van de ozonlaag

De omgeving is erg kwetsbaar. Mensen zijn de belangrijkste oorzaak van het toevoegen van de vervuilingsniveaus op aarde. Zelfs dieren laten methaangassen af, wat ook kan leiden tot opwarming van de aarde. Mensen hebben het vermogen en de intelligentie om manieren te bedenken om de afnemende ozonlaag te helpen en uiteindelijk een einde te maken aan de opwarming van de aarde. Wanneer bedrijven zoals afvalbedrijven ontstaan, vragen ze bij verschillende overheidsinstanties speciale vergunningen aan die nodig zijn om legaal een bedrijf te runnen. Het milieu redden is niets om uit te lachen. Zelfs de presidenten van de landen van de wereld beseffen het belang van het tegengaan van de opwarming van de aarde.


Like it? Share with your friends!

0
Admin