6 tips for å ha den vakreste sminken på din store bryllupsdag


0

Bryllupsdagen er den dagen hvor sminken må sitte helt perfekt. Det skal tas mange bilder og alle øyne er rettet mot brudeparet, hennes brudekjole og hans dress og alt rundt. Det kan bli en lang dag og det er viktig at sminken sitter perfekt hele dagen. Her er våre topp 6 tips for en perfekt bryllupssminke.

  1. Legg inn skjønnhetsrutiner før bryllupet

Tiden opp til bryllupet er fylt av stress og planlegging. Dette går utover huden, og det er ikke uvanlig at bruden får kviseutbrudd eller sliter med fet hud eller lignende. Derfor lønner det seg å tenke langsiktig og være ekstra nøye med rens, fuktighetskrem og andre rutiner. Sett deg i fokus og ikke bare brudekjolen og lokalet.

  1. Bryn og vipper

Brynene dine er med på å skape en vakker ramme og derfor anbefaler vi alltid at du får en profesjonell til å nappe og forme dem. Gjør dette først rundt 6 måneder før den store dagen, og to dager før.

Det er flere valg når det kommer til vipper og her må du tenke økonomi. Prisen går opp hvis du skal ha en profesjonelle vipper, men resultatet er fantastisk. Det sitter også bedre og du slipper å bekymre deg.

  1. Tenk på blitxen

Alle tar bilder, fra gjestene til den profesjonelle fotografen du har bedt om å forevige dagen. Blitz kan gjøre at du ser sliten og blek ut. Så legg konturene, men ikke for hardt. Bruk blush og litt rødtoner. Det kan også være lurt å investere i en matt foundation og spør spesielt etter en foundation som passer bra med blitz og video. Da blir du ekstra fornøyd.

  1. Leppene

Rengjør leppene, legg et lite lag med pudder eller foundation på leppene. Så kan du påføre farge, gjerne ved å legge en lip liner over hele leppen. Det du bør unngå er å legge en lip liner bare i kantene. Ved å dekke hele leppen, sikrer du at fargen sitter hele kvelden. Sjekk at fargen på leppene passer med din brudekjole. Den bør forsterke eventuelle fargeelementer. La deg gjerne inspirere av bilder på nettsider som JJ’s House.

  1. Ikke bruk kremer under eller rundt øynene

Sminken skal sitte en hel dag og derfor må sminken legges på et tørt område. Fuktighet i form av en fuktighetskrem må få tørke helt før du begynner å legge eyeliner og lignende.   Er et varmt eller du vet du svetter mye, kan du vurdere å ikke bruke fuktighetskrem i dette området. Vi anbefaler at du bruker en primer rundt øynene. Årsaken er at små forandringer kan gjøre en stor forskjell. Begynner eyelineren, maskara eller øyenskygge å renne eller blir litt uklar, kan dette gjøre at du får «vaskebjørn øyne». Ikke en kledelig stil.

  1. Bruk flere produkter

Du bør ikke bruke for mye sminke denne dagen, men du bør bruke flere lag med primer, foundation og pudder. Tilsammen vil de skape den perfekte matte og feilfrie stilen du ser etter.


Like it? Share with your friends!

0
Admin